luni, 2 noiembrie 2015

Top 5 diete de slabit eficiente

Cele mai eficiente diete de slabit

Un top cu cele mai eficiente diete de slabit care au dat randament pentru foarte multe persoane.

1. Dieta DASHDietary Approaches to Stop Hypertension este pe primul loc în topul general al celor mai bune diete din lume pentru al cincilea an consecutiv, dupa cum informeaza Reuters. Aceasta dieta de slabit a depasit dieta Weight Watchers si dieta mediteraneana.

2. Dieta de slabit mediteraneanăeste inspirată de modelele tradiţionale alimentare din regiunile sărace de coastă din sudul Italiei, precum şi Creta şi alte părţi ale Greciei în anii 1960.Ea nu este numai o dietă de slăbire ci mai degraba un stil de viaţă, ajutând şi la îmbunătăţirea sănătăţii.

3. Dieta disociata - este una dintre cele mai eficiente si mai simple diete de slabit din lume. Se tine o saptamana, maxim  doua saptamani, perioada in care nu trebuie sa consumi dulciuri, alcool, sucuri si apa carbogazoasa. Se recomanda numai consumul de apa plata.

4. Dieta japoneză - Dieta japoneza este o dieta sanatoasa si asigura in acelasi timp o pierdere in greutate destul de rapida. Se tine cel putin 3 zile consecutiv.

5. Dieta cu mere - Merele sunt ideale in dietele de slabit deoarece sunt alimente cu calorii negative si contin substante cu rol de activator si accelerator al proceselor de slabire.Specialistii in nutritie sustin ca persoanele care urmeaza dieta de slabit cu mere pot pierde  in trei zile pana la doua kilograme.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu